Gula ljuset bort

Om det fanns extra tid på dygnet vet jag precis vad utnyttjade den tiden till. Fotografering och bildredigering. Jag vill mycket och har stora tankar, men verkligheten sätter stop. Som tur finns det en framtid och denna hobby ska jag satsa på sen då det finns tid. Nu gör jag så gott jag kan med den tid och de medel som finns.

original

En och samma bild. Den övre bilden är originalet, så som kameran med mina inställningar tog bilden. Jag hade släckt lampan i matsalen för att slippa det gula ljuset, men glömde den i köket. Detta märkte jag då jag flyttade bilderna till datorn. Redigerade bilden lite hastigt och är bra mycket mer tillfreds med den nedre bilden. Nu hoppar inte den (gula) dörröppningen i ögonen lika starkt mera.

plättfest

4 svar på ”Gula ljuset bort

    • Tack! Blandljus är det jobbigaste med fotografering inne, det kommer jag inte ifrån. Flera gånger är det en orsak till att jag inte ens is ta en bild. 🙁

Kommentarer är stängda.