Kvällens tanke om våra kvällar

morgondis

Våra kvällar är rätt intensiva vissa dagar då alla är trötta och utmattade efter arbetsdagen. När lugnet lagt sej funderade vi en kväll varför det inte kunde vara så att i takt med att barnens tålamod tryter och tröttheten tar över skulle föräldrarnas tålamod växa och orken vara bättre än under dagen som gått. Att ha full ork att tas med alla knyck och ryck och slippa det dåliga samvetet då tålamodet varit allt för kort.

Då det inte är så där bra ställt, utan vi alla är finito på kvällen är det enda vettiga att lägga sej i tid. Det blir en utmaning, men gör med säkerhet våra kvällar gemytligare. Eller att andas in och ut och räkna till minst 10 före reaktion.

Ett svar på ”Kvällens tanke om våra kvällar

  1. Huh, kan bara föreställa mig hur det är med 3 trötta kids! Här är jag helt slut varje dag efter jobbet o får noll mamnapoäng då tvn är på heeelt för länge och själv löhöö jag på soffan.. så hejaheja åt er! Tidigt nattande för alla låter som ett bra recept 🙂 krams!

Kommentarer är stängda.