Arbetsläger på bygget

Söndag var en riktig arbetsdag på bygget, ingen vila där inte. Mamma och E var med oss hela dagen, Js bror var med och fafa precis som alla dagar. Jag har inte byggt mycket, dammsög och torkade damm från taket. Resten av dagen har jag kuskat barnen på hobbyn och grillat.

bygga byra

Elin och Aron var hejare på att bygga byrå. Elin väntade otåligt på momi på morgonen, hon ville börja bygga lådor. Precis som senast.

gangen

Det färdiga golvet i hallen mot sovrummen. Ni märker väl dörrkarmarna och golvlisterna. Smile.

i tamburen

I tamburen hände det mycket. J och E byggde vårt klädskåp och installerade spegeldörrarna. Innanför dörrarna finns för tillfället 1,5 meter PAXskåp och vid flytten ska ett till halv meters skåp borras fast i väggen. Sedan finns det ännu plats för en byrå eller liknande. Ordning och reda, pengar på fredag, som min dotter säger.

hjalpkok

Grovköket ser också riktigt färdigt ut då tvättornet placerades i sitt hål. Sockeln saknas, inte mycket mer.

spegelskap hallen

I spegel syns badrummet och toaletten. Badrummet är färdig kaklat och fogat nu. Jag får nästan lust att packa ihop våra saker, men inser att det inte ännu är dags. Lite till måste jag ha tålamod att vänta.

3 svar på ”Arbetsläger på bygget

  1. Jösses så fint ni får det! Det ser så stort och ljust ut. Jag gillar det skarpt!!! Jag blir nästan lite avundsjuk ?

Kommentarer är stängda.