Helgen som varit

Lördagen blev en händelserik historia. Själv åkte jag över till Tallinn med ett gäng glada kolleger redan med första båten. Vi hade en jätte rolig dag med shopping, god mat och en hel del skratt.

tallinn-arbetskompisar

J deltog i Tough Viking tävlingen i Helsingfors, även om han höll på att missa starten då han fick besöka läkarjouren med Aron. Det lilla grynet hade lämnat tummen mellan dörren och dragit bort fingret så nageln häger löst. Inget brutet, bara nageln som kommer att falla av vid något skede. Öm och sjuk är tummen då något träffar den och ordentligt plåster behövs för att skydda. Som tur hände inget värre. Jag var riktigt orolig där på andra sidan Finska viken en stund.

traningar-for-brorsan

I dag har vi haft en dag här hemma, laddat inför veckan som börjar. Medan Elin hade bollskola drog den äldre brodern fotbollstråningar åt sin bror här hemma. Det är bara inte så lätt att dra träning åt en snart tre-åring, hans intresse och koncentration varade ungefär lika länge som hos just en tre-åring. Det blev många avbrott mitt i bollhanteringsövningarna.

high-five

Efter lyckade dribblingar och skott blev det naturligtvis en high five.

ekollon

Den ena av gårdens ekar har rikligt med ekollon i höst. Kanske jag ska ta och odla några egna ekar.