Polera golv i rollen av en häst

Det går lätt att räkna på en hands fingrar som jag deltagit i på bygget. Jag har grundmålat en vägg, EN VÄGG, borrat några hål, tvättat bort fogmassa och städat. Vi bygger hus låter fel på något vis. Han bygger vårt hus och jag sköter vardagen är mer korrekt.

putsa golv trassel

Efter denna lördag på bygget kan jag lägga till polera golv med näven full med trassel till min lista. Trassel är som en härva något tjockare sytråd. Meningen är att få bort av den fogmassa som blev kvar på kaklen trots puts med fuktig svamp.

hjalpreda

Sällan får jag göra något helt ensam, inte nu heller. Aron tassade omkring barfota på golvet. Först jämförde han känslan av golvet i tamburen, där golvvärmen är på, och golvet i badrummet, där golvvärmen inte ännu är igång. Även om värmen är på mycket låg temperatur ännu upplevde han tamburen som varmare. Sedan fick han för sej att klättra upp på min rygg och leka häst. Där kröp jag omkring på golvet och polerade i rollen av en häst. Hur roligt som helst med sällskap. Plötsligt var han färdig och försvann in på sitt rum.