Utmaningar i skogen

På lördag morgonen klättrade upp på berget istället för att stanna ute på gården som det blir de flesta av gångerna.

klattra

Två omkullfallna tallar är favoriterna där i skogen. De bästa stället att klättra på. Där finns något för var och en att utmana sej själv med.

ljung

Min utmaning handlade inte om att klättra längs tallen utan jag försökte föreviga en lite kvist med ljung. Denna är jag nöjd med.

spindelvav

Som bonus råkade jag ännu på ett stort spindelnät. När vi alla fyra stått och titta på det tillräckligt länge börja det knepiga, att få en skarp bild på en spindeltråd. Automatfokus klarade det inte alls. På manuellt fick jag till en riktigt hyfsad bild. Hela spindelnätet är inte skarpt, men jag var till 100 koncentrerad att få en del av nätet skarpt att jag inte alls kollade helheten.