Helgens festligheter

Det blev inte bara familytime i skogen (och på bygget) under helgen. danni 30ar

På lördag eftermiddag var vi vuxna bjuda på Dannis 30 års fest. En solig, men blåsig, och ack så rolig trädgårdsfest. En helt underbar fest med god mat och dryck och mycket skratt och dans på terrassen.

pompdelux

Efter lite för få timmars sömn blev det en söndag på bygget med familjen. Eller jag hann inte tillbringa hela dagen där för jag gick på pomp de lux shopping hemma hos en vän i gamla hoodsen. Är en nästan två timmar sen händer det lätt att alla andra gäster redan är på väg hem och en får se på kläderna helt själv. Att sedan ännu få sitta i kaffebordet och prata med kompisen en stund är inte fy skam det heller.

Jag var sen för jag hängde i bombskyddet på sonens innebandyträningar först. Värdinnan visste om att jag dyker upp skamligt försenad.