Några varv i Afrika

Efter middagen blev det fyra omgångar Afrikas stjärna. Första spelet vann J före vi andra hann säga Afrikas stjärna. Aron kammade hem en nästa lika snabb seger sedan var han färdig. Precis lagom långt spel för hans koncentrationsförmåga.

afrikas stjarna

Det sista varvet kom att bli det mest spännande. Vi spelade i lag, mamma och pappa mot Viggo och Elin. De två sista blåa plupparna som var kvar låg givetvis på Madagaskar. Båda lagen utan fyrk. Barnen hann först till ön. De kastade till sej Afrikas stjärna och före vi kom fram till ön (går trögt utan pengar på havet) hade de hunnit vända den sista pluppen som förstås var en hästsko. Vilket spel alltså och den glädjen då de vann oss. Och dessutom fick hästskon vi hade haft nytta av. Underbart med gemensam tid! Kanske fredag blir vår spel- eller filmkväll, det hoppas jag lite i smyg.