Huset hela dagen

Efter morgonens träningspass har lördagen handlat om huset. Barnen har varit hemma med famo hela dagen medan J och jag har skött ärenden och byggt kök. I Bauhaus där vi bland annat hittade hänglampor till köket. I IKEA bekantade vi oss med PAX klädskåpen och nu ikväll har vi suttit och planerat samt beställt skåp helheter till barnens sovrum och innehåll till skåpet i tamburen. Svåra val, hoppas vi tänkt rätt nu.

borr

På eftermiddagen byggde vi sedan kök tillsammans. Jag har borrat i köksväggen. Första gången jag borrade, ever. Det gick riktigt bra och var rätt kul också. Skönt att det inte handlade om något synligt, utan bara om fastsättningsbalkar för höga kökskåpen.

bygga kok

Imorgon kanske vi får kylskåpet på plats och bubbelvattnet i kallt. Det blir en hel dag på bygget imorgon med hela familjen. Det här är ett trevligt skede i byggandet då det sker synliga framsteg. Sådana framsteg som är den slutliga produkten.

Ett svar på ”Huset hela dagen

  1. Pingback: Söndagens sammanfattning | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.