Söndagens sammanfattning

nordlux hanglampor

Söndag var igen en dag då hela familjen var på bygget. Stora framsteg i köket, kolla här. Det kommer bli ett jätte fint kök när allt är på plats. Lamporna vi köpte på Bauhaus igår är precis det vi var ute efter.

klippa har

Syster med familj var med oss. Saxarna gick heta då våra tre barn, systers man och jag fick uppdaterade frisyrer. Arons förändring är den som syns bäst, han ville ha likadant hår som kompisen A.

kusiner russinpaus

En russinpaus på trappan. Det är förresten otroligt hur massor mat det behövs då vi är på bygget. Barnen är hungriga (sugna) mest hela tiden. Ska bli skönt att kunna ställa in mat i kylskåpet nu då det är i gång. Det är alla gånger lite stressigt med kylväska, spänd att kylan inte ska räcka hela dagen.

lycka

Viggo upptäckte att en blåmesfamilj (?) har flyttat in i hans fågelholk. Glädjetjut och hurra-rop, vilken lycklig kille.

modellinlarning

Efter att moster klippt, lekte kusinerna frissa de också. Aron är väl assistent, för han sopar golvet och läser bok.

hjalpreda bygget

Förutom frissa assistent var Aron en redig hjälpreda i köket. Han borrade fast skruvar i dörrarna med J och klättrade på stegen för att installera dem.

bokstaver i naturen

De stunder jag inte behövde plocka fram mat eller ränna i buskarna med barnen njöt jag av att få sitta på vår egen trappa. Skönt i förmiddagssolen och i skuggan på kvällen medan barnen kokade någon häxbrygd i en hink eller hittade bokstäver på marken.

egen trappa

Ett svar på ”Söndagens sammanfattning

  1. Ser jättefint ut! Blir riktigt avundsjuk på köket. Får komma på besök nån dag! Kram.

Kommentarer är stängda.