Köket från Domus

I början av juni levererades vårt kök, här har jag skrivit mera. Sedan dess har det installerats köksdelar så gott som hela tiden. Hela familjen var på bygget och då kom J en bit på vägen. Efter det har han hunnit med mycket. Igår var vi alla igen i det kommande hemmet och framstegen var stora.

installera kok

Hela denna vägg ska bli höga skåp. Skåpen vi valt är mattvita utan handtag, likaså lådorna. I raden med höga skåp ska kylskåp och kylfrys integreras, ugnen kommer på lämplig höjd, micron in i ett skåp och det bästa av allt ett skåp för brödrost, kaffekokare, mixer.

koket lovsala

Köksön där spisen ska installeras. Vi får göra mat och titta ut från våra stora fönster i vardagsrummet. Lycka.

kyl och frys

Alla dörrar installerade, förutom frampanelen till kallskåpen. Vi är helnöjda med våra val.

domuskeittio

Ett städat kök för att det ska gå att kontrollmäta bänkskivan. Skivan ska bli svart granit. Märk att panelerna är installerade på kylskåpet och kylfrysen.

Ett svar på ”Köket från Domus

  1. Pingback: Söndagens sammanfattning | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.