Sovrumsgolv

lagga golv

Svängde som snabbast förbi vår husbygge för att kolla in det nyaste nya. J har städat och börjat lägga golv i sovrummen. Det kommer bli snyggt när det är klart, för det såg redan bra ut som halvfärdigt. Ikväll blev golvet klart i detta rum, vilket betyder att jag får titta in imorgon igen.

Vi valde ett laminatgolv till alla tre sovrummen. Ett förmånligt från Värisilmä. Tanken var att inte satsa för stora summor på golv som barnen leker sönder rätt snabbt och spara in en liten peng. Hellre byter vi om X antal år ut ett förmånligt golv än det dyra drömgolvet som blivit förstört.

Ett svar på ”Sovrumsgolv

  1. Snyggt, gillar den gråa nyansen, drömmer om nåt liknande hem till oss. Och, jo, golven slits otroligt, vår parkett ser för j-vlig ut med massa hål och repor, så smart tänkt med att slita och slänga!

Kommentarer är stängda.