Bloggträff i Ekenäs

Igår eftermiddag åkte vi iväg till Ekenäs med Danni. Vi hade som plan att först gå på café och sedan landa på Sandras bloggträff på Lindex. Vi hittade fram till Café Gamla Stan, vilket mysigt ställe det var! Elden i brasan hade precis slocknat, men värmen fanns kvar. Pajen och tårtbiten smakade där i lugnet.

bloggevent lindex

På bloggeventen träffades vi med många bekanta och nya bloggvänner. Det är alltid lika kul att träffas på riktigt efter att ha läst bloggarna. Många ansikten var bekanta, som Sofia och Jarina, men det blev inte av att prata annat än ett hej. Några få ord bör vi med Silje där bland kläderna. En måste ju kolla in kläder också. Lindex gav oss på ett fint erbjudande och jag kom hem med nya jeans och klänning till alla sommarns fester.

bloggtraff ekenas

Lite längre snack blev det med Hanna, Danni, Sandra, Lotta på bilden samt LindaJooles och Catta. Det handlade mest om vardag med småbarn, sova och inte sova krydda med trotsåldrar. Sånt där vanligt prat då en hel hop mammor träffas. Att sedan avsluta kvällen med att köra hemåt med Danni, var inte fy skam. Det är inte alla gånger vi får prata ostört med varandra en så här lång stund.