Lite fantasi i spelet

Viggo hade en kompis med hem från förskolan idag, de har lekt hela eftermiddagen. De två yngre och jag gick ut då molntäcket plötsligt sprack och solen tittade fram. Ut hade vi gått oberoende väder, men visst är det trevligare då solen skiner.

puky balanscykel

Det sedvanliga racet med balanscyklar gick idag upp på sandhögen och ner igen. Vilka skickliga balanserare jag har.

balanscykel

Inser att en bild där mer av sandhögen syns hade varit på sin plats här. Men men, man tager vad man haver och nu har jag ingen sådan bild. Tog bilderna med 75-300mm zoomen så det var lite ovant att behöva backa mycket för att få med hela barnet och cykeln.

cykla nedfor

Ni får föreställa er en liten sandhög som ger en lagom utmaning att få upp cykeln och en lagom vinnare känsla att susa ner för.