För små fötter – For Minis and Mommies

Det är inte direkt tidpunkten då en går i tankar på att köpa innetossor åt barnen. Det är närmare hösten det går upp ett ljus att tossorna till dagis/klubb/hem är för små. Elin och Viggo har detta läsår gått på dagis och förskola med crocs, bara för att det blev så. På förskolan verkar de flesta andra barnen också gå med crocs (eller andra liknande), medan jag på dagis sett både crocs och andra tossor.

innetossor

Då Aron började klubben i februari ville ja ha ett par mjuka lädertossor åt honom. De känns mjukare och skönare på en liten fot än gummiskor. En annan orsak till mitt val av inneskor åt honom var helt enkelt att jag på hösten blivit stormförtjust i for Minis and Mommies tossorna.

forminisandmommies tossor

Till en början var det bara på Päivis instagramkonto det gick att beundra och beställa dessa finheter. Under hösten öppnade hon sedan en egen weshop, klick. Först fanns tossorna bara i små storlekar, men nu går det att få från nyfödd till 18 cm lån fot. Arons är de för 2-3 åringar och passar precis på hans fot. Tossorna tillverkas i Finland av Päivi själv. Det läder hon använder är skandinaviskt, kromfritt och ekologiskt tillverkat.

doptossor forminisandmommies

Dessa vita söta fick min systerdotter att ha på dopdagen i oktober. Allt sedan dess gick jag och väntade på att få klicka hem ett par åt Aron också. Det var ett jätte svårt val, fanns flera fina par. Som tur gjorde J det slutliga valet, annars tror jag Aron blivit utan tossor. Så svårt har jag ibland att göra beslut.

forminisandmommies

Till lapsimessut hade for Minis and Mommies gjort ett samarbete med Lumoan. De sötaste rosa tossor med vit spetskant ovanför hälen. Förutom tossor finns tutt (napp)snören, hårband och rosetter. Och halsdand, dom är också jätte fina, jag har själv en grå tassel. Lönar sej att kika in, kanske det föds en baby i bekantskapskretsen eller någon har födelsedag snart. Säkert uppskattade gåvor.

Inget samarbete här eller länkar som ger mej pengar. Bara så ingen blir ledsen då jag inte meddelat.