Familjen i skogen

Förskolan bjöd in alla familjer på skogsmulle utfärd. På programmet stod aktivitetsbana och frågesport.

skogsmulle

Mulle i egen hög person titta förbi med en liten hälsning om att hålla naturen ren. Sedan tog vi på oss skogsglasögonen och kunde börja promenaden i skogen.

mullebana i skogen

Kasta kottar, klättra upp för brant med rep, balansera, bygga av naturmaterial var några av uppgifterna vi fick göra.

fragesport i skogen

Frågesporten var roligt klurig och samtidigt lagom lätt. Elin visade sej vara riktigt skarp då det kom till naturen och Viggo var inte sämre han heller. Aron brydde sej inte värst mycket om frågorna, han koncentrerade sej på omgivningen och matsäcken som brände i ryggväskan.

lupp stubben

Att studera en murken stubbe med lupp var intressant. Efter att alla avslutat rundan gick vi gräsplanen vid förskolan och åt vår egna matsäck. Höjdpunkten, då vi frågade Aron. Viggo och Elin tyckte det var bäst att klättra upp för branten. Är otroligt tacksam att personalen orkar ställa till med extra program för familjerna. Vår familj uppskattade detta evenemang.