Pappaledighetsveckor på gångs

tulpaner

Första fredagen efter jullovet. J förde Viggo till förskolan på morgonen då han åkte till bygget. J är hemma nu några veckor på pappaledighet. Så skönt vet ni. Han kan föra barnen till dagis på vägen till bygget. Ja, han använder stor del av ledigheten till byggandet och det är väl självklart i vårt fall. Att han sedan kommer hem den tiden på eftermiddagen han normalt anländer till bygget efter jobbet är det bästa tänkbara. Vi får njuta av hans närvaro mera dessa veckor än normalt.

pippi spel

Vi som blev här hemma passade på att städa, då morgonen plötsligt var en timme längre då vi inte behövde åka iväg. Sedan plockade vi fram målfärger och modellera. Medan Aron sov spelade vi några varv Pippi spel med Elin. På eftermiddagen hämtade vi sedan hem Viggo från förskolan och en stund senare svängde den lilla vita bilen in på gården. Familjen samlad och mannen hade fixat matbutiken och allt.

vinterlandskap