Amsterdam tips mottages

amsterdam tulpaner

Nästa veckas fredag bär det av till Amsterdam över helgen tillsammans med en god vän. Det ska bli roligt att göra något helt annat än hemmaliv i några dagar. Jag har aldrig varit i Amsterdam förut. Jag har heller inte varit från barnen två nätter förut. Det måste jag riktigt fundera på, men så är det. En natt har jag varit ifrån dem, men inte flera.

Nu har jag läst den lilla blåa guideboken och är rätt övertygad att det är en fin stad vi valt som resmål. På trettondagen var familjen och jag hemma hos min farbrors och jag fick se deras bilder från Amsterdam samt höra lite om deras resa.

Ännu suktar jag efter mera information och tips. Har någon av er varit till staden? Har ni tips på något en måste se, göra, uppleva? Eller något en klarar sej utan? Någon mysig restaurang eller gulligt café som är värt ett besök?