Svammel en måndag

En dag med Elin och Aron. Viggo var som han brukar på förskolan, så inget konstigt egentligen att vi var på tremis. Viggo hade en lite annorlunda dag på förskolan. De åkte buss på morgonen till Ekenäs där de besökte Naturum och Lejonlekparken. På hemvägen stannade de vid Raseborgs slottsruiner, gick en rundvandring där samt grillade korv över öppen eld. En riktigt glad kille fick jag med mej hem, inte konstigt alls.

söndra is

Medan Viggo utfärdade västerut har vi haft en helt vanlig hemmadag. Det vackra vädret lockade ut oss både på morgonen och på eftermiddagen. Isen på lilla potten fick sej en omgång med isbrytarbåtarna i trä.

kallt i november

Och i trampolinen var det extra roligt att hoppa då det var halt. Jag tyckte det var extra oroande att stå bredvid och se på, men alla klarade sej utan skador.

vackert

Vinteroverallerna åkte också båda gångerna. Det har varit kölgrader hela dagen.

vattnet frusit