Glasskiva och kamera

spel glasskiva

Igår på eftermiddagen fick vi den efterlängtade glasskivan till vårt nya matbord. Det har varit stressiga måltider de senaste veckorna kan jag erkänna. Det är inte bara en eller två gånger jag stått här mitt i måltiden och gnuggat bort jordgubb/blåbär/morot/tomatsås för att det inte ska sugas in i bordet. Nu är jag mera avslappnad igen.

canon eos M3 testar

Idag fick jag ett stort paket till låns från Canon. Fick kameran EOS M3 hem för test. Den andra prylen visar jag er en annan dag. Det ska bli roligt att fotografera med en kompakt systemkamera som inte väger något alls. Gillar den snygga läderremmen som hängde med i paketet. Saknade dock adaptern som gör att mina egna objektiv hade gått att använda.

glasskiva matbordet

5 svar på ”Glasskiva och kamera

    • Vi beställde skivan från Lasiverkkokauppa.fi. Så skönt att ha skivan på bordet. Ett helt annan sorts putsande blir det ju nu, men fönster/glasputsmedel så ränderna försvinner efter vanlig tork.

    • Förlåt att jag dröjt med svaret. Hade jag svarat då direkt hade det blivit fel känns det som. Nu har jag tagit bilder med kameran en längre tid och har en åsikt om snabbheten. Jämfört med min egen systemkamera 70D är denna långsammare, inte mycket men så jag stör mej på det ibland märker jag. Annars finns det mycket positivt med denna lilla. Just att den är liten och har samma funktioner som en systemkamera.

  1. Pingback: Canon Selphy printer | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.