En känsla bär långt

Vissa dagar känns redan från morgonen annorlunda. Speciella på något vis. Idag var en sådan dag. Utan någon anledning eller yttre orsak. Aron vaknade tidigare än vanligt, medan Elin sov längre än vanligt. Så ingen sovmorgon för undertecknad som var orsak till känslan. Det bara kändes att det kommer bli en bra dag. Och det blev det, för oss alla.

Jag hade igår skrivit upp saker jag borde komma ihåg att göra. Som att tvätta handdukar, flytta foton till Dropbox och fylla i FPA ansökning. Efter lunch kunde jag kasta det gamla kuvertet i pappersinsamlingen, då var allt fixat. Plus att jag hunnit dammsuga också. Viggo och Elin började en lek som tog hela förmiddagen och dagen. De åkte på semester till Kreta (nedrevåningen och arbetsrummet var hotell). Aron grejade en stund ute med famo.

I matbutiken köpte jag två tidningar med bilagor från Bostadsmässan i Vanda. Vi har tänkt gå i år igen. Förra året åkte vi inte till Jyväskylä, men året innan var vi i Hyvinge. Många av bilderna från 2013 tilltalar än i dag. Då kan vi fortsätta tänka i samma banor som hittills med inredning i huset. Nu ska jag bläddra i tidningarna och njuta av torsdagkvällen och av tanken att semestern snart börjar.

sommar godsaker