Vi försöker välja färg

Viggo fixade ett strandbesök åt sej, mej och Elin på dagen. Han kom med idén och kollade med famo om Aron får stanna med henne. Betydligt fler besökare på stranden denna juli lördag i jämförelse med vårt senaste besök på Viggos födelsedag. Elin simmade till slut krypsim där i vattenbrynet. Först snurrade och hoppade jag med henne. Nej, jag simmade inte själv. Det var redan mycket att jag var våt till knäna och stod på det där äckelbottnet (mjukt sandbotten med nån matta där under allt). Jag ogillar alltså allt botten som jag inte ser ordentligt vad det är, mjukt och geggigt är värst.

djupström simstrand

När vi var klara åkte vi med glassleverans till bygget. Där kollade vi in ett tredje allternativ för färg på fasaden. Inte lätt att välja, men det ser ut som vi fattat ett beslut. Får se hur färgen ser ut när den torkat.

grå fasad färg
måla husvägg