Det blev en dag på stranden

Ännu en dag på stranden bakom oss. Jag och barnen, i sällskap av mamma/momi, besökte Oitans strand på dagen.

oitans strand

Elin var ivrig på att komma i och tvingade således mej snabbt till knädjupt vatten. På denna strand var det inga problem, hur bra botten som helst. Inte alls som på Djupström igår. Hon ville hoppa och snurra även idag. Och snabbt hade vi fått henne våt till axlar mitt i allt bus. Efter det var det en lätt match för henne att börja krypsimma.

simma stranden

Viggo var inte sämre, utan tog modig modell av sin syster. Först ner på knä och sedan ner på mage. Han är inte lika ivrig att simma, utan leker hellre i vattenbrynet. Aron var också kvick att ta efter sin stora syster. Han simmade också lite grann. Mest gick Aron omkring i vattnet, han kunde vada riktigt djup och det gällde att vara på alerten med honom.

kryp simma

Vi tog en liten sväng i Angry Birds parken också efter att Aron sovit en timme i vagnen på stranden. Barnen hade svårt att komma igång där då det kryllade av andra barn i parken. Då vi tidigare besökt lekparken har det varit rätt lugnt där.

strandläger

Resten av eftermiddagen spenderades hemma hos momi och mest på hennes bakgård. Jag var en sväng och sålde bort gamla systemkameran också, Julia kommer att ta väl hand om den.

lek
hos momi