Grattis Viggo 6 år!

Vi har firat Viggos sjätte födelsedag hela långa dagen. En riktigt sommardag fick vi före regnet på kvällen.

lunch ute födelsedag

Dagen har handlat om Viggos önskemål. Han ville bli väckt med sång och paket på morgonen. Mycket nöjd över sina presenter var han. Inga stora materiella önskemål detta år. En t-shirt med siffran 6, en bok skriven i VERSALER och geomag blev det. Önskelunchen bestående av spenatplättar och lingonsylt ville han gärna äta ute. En ute lunch tackar man inte nej till då det bjuds på sommarväder.

leka lilla potten

Efter lunchen passade de på att leka i vattnet på berget, det vi kallar lilla potten.  Inte varmt vatten precis, men roligt hade alla tre barnen.

stranden viggo födelsedag

Önskeutflykten till en lekpark nära gamla hemmet byttes ut mot utfärd till stranden istället. Aron lämnade vi hemma och vila. Viggo, Elin och jag njöt av för fullt av vår tid på tremis. De lekte i vattnet och när de fick kallt blev det picnic på filten. Ärter och salta fiskar plus en trip.

viggo 6 år tårta

Hemma blev det middag som Viggo önskat sill, nypotatis och kallrökt lax. Efter maten blev det pätkistårta enligt önskemål. Det verkade som en glad och nöjd sexåring som lade sej under sitt nya täcke han fick av famo och fafa. Vi ska absolut köra med önskedag till följande födelsedag igen. Till nästa blir det Elins tur om knappt en månad.

Ett svar på ”Grattis Viggo 6 år!

  1. Pingback: Vi försöker välja färg | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.