Kusiner på bulla

Det blev inga bullar igår, vi var för upptagna med att göra ingenting speciellt. Det blev bullar idag istället. När bullarna gräddats och Aron sovit klart packade vi oss i bilen och åkte till bygget. Bjöd in syster med familj också. Vi har inte setts på en evighet då vår familj varit sjuk hela tiden. Viggo hostar och snorar ännu, men där på bygget fanns det utrymme för alla.

chokladbullar

Kusinskaran sitter på bullapaus ungefär där vårt matbord sedan någon gång ska stå. På tal om matbord, vi kommer att få det snyggaste bordet ever. Js bror snickrar ett åt oss. Och på tal om kusinskaran, den kommer att göra något spännande, kiva och härligt tillsammans om sisådär elva veckor. Mera om det senare.

kusiner

Ett svar på ”Kusiner på bulla

  1. Pingback: Semester i siktet | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.