Färdig vägg och temporär trappa

Nu har badrums- och toalettväggarna blivit klara. Eller så färdiga de ska vara innan det slutliga lagret färg/kakel. Inne i båda utrymmena finns hål i golvet för wc-bytta och vattenkranar.
badrum toalett
Barnens rum från köksknuten sett. Där nere i väggen alldeles nära golvet syns små röda dosor, det är diverse uttag som installerats i huset. Gissa bara hur svårt det är att avgöra var det behövs eluttag och när det finns tillräckligt av dem.
barnens rum
Fafa har byggt en temporär trappa ner till källarn. Trappan underlättar nu i byggskedet då allt snart ska flyttas ner då golvet ska tömmas för gjutning. Källargolvet gjuts inte nu samtidigt. Sedan när våningen står klar och vi flyttar in, kommer hålet ner till den halvfärdiga källaren att täppas igen. För att sedan öppnas igen då källarn är klar och den egentliga trappan installeras.
temporär trappa