1 års kalas för kompisar

Vi firades Aron 1 år med kompisfamiljer. Det höll på att rinna ut i sanden då Viggo plötsligt hade stegring. Med hjälpsamma farföräldrar och orädda gäster blev det ett kalas. Viggo fick vila nere med film och spel på paddan.

aron 1 år

Vi började kalaset ute på vita vinden, Arons favvo rum för tillfället. Där vill han helst spela sähly (innebandy). Perfekt med ett stort utrymme med plats för barn och föräldrar. Dessutom tillräckligt med ljus för fotografering. Alla trivdes.

kompiskalas

Det här med presenter och en 1-åring, inget intresse what so ever. Som tur hade mannen en hjälpsam storasyster som gärna öppnade de fina gåvorna.

lektunnel

Givetvis bjöds det på kalasgott också. Det bjöds bland annat på äggfria mint chokladrutor och smoothietårta. Får gå grundligare in på bjudning efter morgondagens kalas för familjen.

1 års kalas
våningsfat bakelser

Sång på de båda inhemska språken följt av ljusblåsning med pappas hjälp. Festen fortsatte med mera godsaker, prat och lek. Tusen tack till alla som närvarade på ett mysigt 1 års kalas!

blåsa ljus

3 svar på ”1 års kalas för kompisar

  1. Hej. Undrar var du hittat det fina våningsfatet i glas? Skulle gärna ha et sådant men alla jag sett hittills är vita/färgade. Tack för en fin blogg.

    • Tack att du läser! Våningsfatet är från Stockmann, deras eget märke CASA. Det är en tid sedan jag köpte mitt, hoppas du hittar!

  2. Pingback: 1-års kalas del två | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.