Traktorer och rattkälkar

smoothie

Vi laddade med smoothie på morgonen för att orka leka ute i snön. Det var perfekt snöbollsväder, mer om det i ett inlägg. Roligt att det snöade igen, lite riktig vinter skadar inte i väntan på våren. Den där väntan blir inte lika lång så här.

det snöar slask
rättkälke

Aron, Elin och jag tog en tur runt huset för att kolla in traktorn på nedre gården. Arons absoluta favorit är fafas traktor(er), tätt följd av katten och momis hund. Kuriosa, syskonen har aldrig varit speciellt intresserade av traktorerna eller hunden, mera rädda.

promenad

Vi avslutade med en rattkälkspromenad längs den oplogade vägen där bara traktorn kört före oss. Mysigt att vara alla tillsammans. Och vet ni, från och med nu är J pappaledig* i tre hela veckor. Något kul ska vi göra hela familjen tillsammans under ledigheten.

*läs byggledig