En hemmadag med nya kameran

En ren och skär hemmadag och jisses så skönt det varit. Jag har i och för sej fixat en hel inför kommande kalas, vilket jag gillar. Att inte behöva åka någonstans uppskattades av oss alla. Gillar dessa hemmamorgnar då allt får ta tid. Elin bytte till dagskläder i samband med vilan och Viggo klädde sej i ren pyjamas på kvällen, annars gick han i pyjamas hela dagen lång.
lek tillsammans

Äntligen har de lekt tillsammans, Viggo och Elin. Dagisdagarna tenderar vara påfrestande här hemma, en trött man som inte är munter om jag säger så. Lillasyster får ta rätt många törnar de eftermiddagarna och kvällarna. Hon som först väntat hela dagen på lek tillsammans blir ofta besviken då han bara vill vara själv. Inte lätt att hitta balansen här, men vi jobbar på det.

aron sitter

Aron busade på vår säng en sväng, här sitter han och pausar lite grann. Mellan busen försökte jag hitta rätt bland knappar och inställningar på nya kameran. Vet ni, det blir bra bara jag lär mej först. Inläggets bilder är alla med nya kameran.

rita tillsammans

Viggo har haft sin första mardröm eller dåliga dröm. Först kunde han inte komma ihåg vad han drömt eller kanske han inte visste hur han skulle återberätta drömmen. Igår i bastun berättade han om drömmen och nu ville han rita de kusliga figurerna som det fanns mycket av vid höghusen. Jag ska spara bilden och försöka skriva ner drömmen. Han kan få se den sen som äldre, intressant att sedan se om han kommer ihåg drömmen. Jag kommer ihåg att jag en tid som yngre ofta drömde samma mardröm och vissa delar minns jag ännu. Skrämmande.

solsken

Är det årets första solsken vi sett idag? Kanske inte, men det kändes som vår med sol som värmde genom fönstret. Ut på gården har vi inte fått oss, skamset. Elin tyckte det liknade sommar då jag skuffade ut henne i vagnen för dagens vila. Vi kom sedan fram till att hon menad vår, då bladen på träden saknades.