En dröm blir sann

Före jul blev det prat om ett nytt kamerahus eller objektiv. Jag lånade en kombination, EOS 70D och 40mm pannkaksobjektivet, som jag gillade. Sedan funderade vi hit och dit. På bloggträffen kring lillajul tipsade Silje om erbjudande på RajalaProShop på just 40mm objektivet. Jag klickade hem ett objektiv och har trivts med det sen dag ett.

canon  70d

Drömmen om ett nytt kamerahus fortsatte leva tills i måndags då jag åter nappade på ett erbjudande. Igår fanns paketet i paketautomaten och idag fick jag hem lådan. Nu är Canon eos 70D min. Jag är mer än ivrig på att komma igång och lära känna min nya utrustning. Det kan bli en del jag testar mej fram här framöver.

Ps. Ifall någon är intresserad kommer jag att sälja min gamla 650D, hojta till i så fall. Kameran är i bra skick, köpte den som ny för snart två år sedan.

2 svar på ”En dröm blir sann

  1. Åh vad kul med nytt kamerahus! Typ ett år sedan jag skaffade min 70D – och har inte ångrat mig en sekund!
    Ha så skoj med den nya härligheten! 🙂

Kommentarer är stängda.