Inspiration till köket

Eftersom vi inte behövde förnya någon bilstol idag, då tre existerande stolar fick plats på baksätet, kunde vi åka till köksaffärer istället. Vi borde småningom veta hur vi vill ha det i nya köket. Främst var spis, spisfläkt samt vattenkran ska placeras.
köks inspiration

Vi har tankar om utseendet: modernt, simpelt, vitt/grått. Inga krusiduller, helst inga handtag på skåp eller dörrar. Arbetsytan i sten, tror vi. Men ska det vara glans på skåp, vilken färg ska skåpen och lådorna ha, var ska lavoaren placeras, hurdan spisfläkt ska det vara. Ja, frågorna är ännu fler än svaren. Här inom de kommande veckorna ska vi börja planera köket, hjälpköket, badrummet, toaletten och tamburen så där på riktigt. Sedan ska svaren förhoppningsvis bli fler än frågorna.

2 svar på ”Inspiration till köket

  1. Ou nou… De känns som om man har tusen o tre detaljer man borde ha koll på när man bestämmer sånt, men försäljarna är nog bra, i vår remppaplanering tog de emellanåt upp saker som man int ens kommit att tänka på, Lycka till!!

    • Som tur har vi tid på oss när det kommer till detaljerna. Bara helheter som behöver vara klara så golv och tak kan fixas. Du får tipsa sedan om vad som är bra att tänka på.

Kommentarer är stängda.