Ute på gården

Hela familjen på gården på förmiddagen. Det var länge sen sist. Aron gick världsvant omkring, det klär honom att det inte finns just någon snö alls.

på hal is

Viggo och Elin försökte söndra isen på lilla potten, utan att lyckas. Sedan hade de turvis tråkigt och ville in, tills de började köra omkring på varandra i den gröna gåvagnen, sedan ville de inte in alls.

trakorns vinterdäck

Aron var i sitt esse, både katten och traktorn på plats. Undrar när han blir rädd för traktorn, skygg för folk och höga ljud. Eller kommer han att hållas som nu? Ivrigt intresserad för det mesta han ramlar över.

traktormannen

Något som bara skulle ta en halv timme av utevistelsen, tog till slut hela dagen (med tvättskum som torkade och en butiksresa under tiden). Att byta bilstol åt Aron och städa bilen samtidigt. Aron har hittills suttit i babyskyddet, men nu var det dags för ett byte. Vi var redan beredda att åka till bilstolsbutiken och för att få tre stolar att passa på bakbänken. Men icke sa nicke, stolarna vi hade sedan gammalt gick just precis in i bilen. Det var redan mörkt då J monterade stolarna, jag får ta bild när vi åker första gången.