Vinter på gården

Under natten hade det snöat och gården låg vackert vit igen. Gården plogades med traktor på morgonen och barnen var ute i två repriser och lekte. På eftermiddagen hann jag också med ut.

skida på gården
viggo skidar

Skidorna gled bra på den plogade gården. Den lilla infartsbacken gav lite känsla av att åka backe. Viggo gillade och trivdes på skidorna länge.

snötunga grenar

Den orörda vita naturen och de snötunga grenarna är alla gånger lika vackra.

gåvagn

Aron njuter också då traktorn gjort jobbet och han kan promenera runt på gården utan några som helst problem. Han överraskade oss dessutom och orkade vara ute lika länge som vi andra.

åka snöskovel

Flera turer i snöskoveln blev det för Viggo och Elin. De åkte buss och hästkärra för att komma på jobb, hem och ut i striden.

3 svar på ”Vinter på gården

  1. Har ingenting direkt att göra med inlägget men vilken storlek är Viggos halare och hur lång är han? Försöker spå vilken storlek vi ska ha nästa vinter (jo vet att jag är tidigt ute) om vi kör med Molo.

    • Viggos overall är en 116 och han var 114 på sommarn, tippar att vuxit sedan dess. Jag brukar också leka spågumma inför nästa vinter. Har man tur sparar man en summa pengar. Har man dålig tur får man köpa en större mitt i vintern. Det ser ut som jag råkat tippa fel och får skaffa en större storlek åt Viggo. Byxbenen vill inte hållas på plats, de åker upp då han klättrar och leker.

Kommentarer är stängda.