Farsdag

Pappan i huset fick sova vidare då vi andra steg upp där kring sju. Då hade Aron varit vaken en timme redan, men jag vägrade stiga upp med honom. Viggo och Elin uppvaktade pappa med kort och present, Aron hängde med han också, men jag tror bordslampan var intressantare. En gemensam frukost senare åkte fyra av fem på en kort utfärd. Den yngsta lämnades och sova under famos vakande öron.

på gravgården

Vi fyra åkte först till gravgården i byn där vi lämnade ljus och alla saknade. För visst är det tråkigt att inte kunna fira dagen med sin egen pappa. Som tur finns det andra fina pappor som kan firas.

Sedan åkte vi vidare till bygget. Jag har inte varit där och sett vare sej skorsten som börjat resa sej eller innertak som sakta tar form, nu först i form av isolering.

byggställning

Hemma igen umgicks bröderna medan syster tog en tupplur.

bröder emellan

Farsdagskaffe serverades hos fafa. J önskade en cheesecake som jag bakade igår och som vi tog med till kaffet idag. Mycket gott. Det som blev kvar väntar i kylskåpet på att bli uppätet.

cheesecake

Medan jag gick ut på en rask promenad precis innan det blev mörkt tog de andra en legostrid och lekte sedan lejon och häst. Älskar mannens förmåga att leka med barnen. Jag saknar den där inlevelseförmågan nästan helt.

legostrid

2 svar på ”Farsdag

  1. Jag är också urusel på att leka! Men Maken kan leka i flera timmar i sträck. Fast å andra sidan tycker jag det är bra så.

Kommentarer är stängda.