Trumvirvel och hurra rop!

Jag skjuter antagligen mej själv i foten nu. Men. Aron sov för första gången natten igenom utan en enda droppe mjölk. Före klockan sex ammade jag honom och lade tillbaka i egen säng. 6.38 steg han och jag upp. Klart godkänt!  Nu räknar jag med att nästa natt blir katastrof eftersom jag ropar ut detta här, men låt vara då. Jag har sovit över sex timmar i ett streck och det om något är härligt! Det har inte hänt på över nio månader, om jag minns rätt. Det komiska är, att jag nästan känt mej pigg idag efter en natt med längre oavbruten sömn.

Bilderna nedan har inte ett skvatt att göra med varken Arons eller min sömn, men det kvittar. Då barnen och jag var på berget här om dagen knäppte jag lite bilder på naturen runt omkring. Dessa två är på samma motiv, bara fokuset som ändrar. Nu ska vi också fokusera på den goda sömnen, inte de nätter som varit värdelösa (för dem finns det av).

björkstam
trädstam

4 svar på ”Trumvirvel och hurra rop!

    • Det gör jag också! Det är rätt skönt att vakna på morgonen och inse att det är första gången sedan man somnade.

Kommentarer är stängda.