Tre fotografer fyra bilder

En dag hos systern. Jag var själv rätt seg att ta tag i kameran, mest för att det var så mörkt inne hela regniga dagen. Fick som tur hjälp av syster som tog bild på det goda brödet hon svängde ihop åt oss. Det åt vi av både till mellanmål och med soppan till middag.

bröd lerkruka

En av mina bilder. Aron som en stund satt stilla och pynjade med några duplon. Han är inte typen som trivs stilla. Det är inte lätt att läsa en bok med honom, antingen försöker han äta boken eller också vill han bara klättra upp längs en.

aron

Elin tog en bild på den bästa momi. Momi som en liten stund hann sitta ner. Annars hade hon fullt upp med att dela sej mellan fyra barnbarn på en och samma gång. Inte en lätt match, men hon klarar det super.

mamma

Elin knäppte också den fjärde bilden jag visar er. Systerns nya kök är snyggt! Och allra mest gillar jag deras nya matbord och stolar. Ska en annan gång försöka fånga dem på bild. Det blev spenatsoppa  som gillades av alla runt middagsbordet.

nytt kök