Packning pågår

Medan Viggo och Elin lekte hos famo och fafa och Aron sov sin första tupplur för dagen passade vi på att tömma skåp och fylla flyttlådor. Starka karlar bar upp byrån från vardagsrummet på släpvagnen igår kväll och vi fyllde resten av utrymmet med lådor idag.

gunga tillsammans

Vi hann precis få in alla lådor hos famos och fafas när det började regna. Byrån fick vi upp i övrevåningen på tre man hand precis innan det började ösa ner vatten, lite blöta hann vi bli. Här hemma lär det ha stört regnat, åskat och haglat medan vi var borta.

lila blomma

Resten av dagen har vi planerat inredning, flyttat omkring möbler och funderat på nödvändigheter som behöver införskaffas. Ute på gården var vi också en stund. Viggos plommon träd har många plommon på kommande. Första gången det ger skörd, bara frukterna hinner mogna också.

viggos plommonträd

I morgon är det inte vilken måndag som helst, utan familjens första gemensamma semesterdag. Vi ska förbereda kalas, föra bort möbler, leka vattenkrig och sånt.

Ett svar på ”Packning pågår

  1. Pingback: Blomknoppar och plommonträd | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.