En paus från allt

Undertecknad kanske inte var solstrålen själv under förmiddagen. Som tur föreslog käraste en eftermiddag på stranden med min syster med familj. Det var något jag behövde. Ett andrum från allt med rutiner, flytt, packande och kalas. Även om förberedelser inför kalas är roligt, blir det en salig soppa just nu. Väl hemma avslutades det ännu med ett vattenkrig som även jag deltog i. Så skönt att kunna släppa allt och koppla av, få skratta så där på riktigt.

aron stranden
Aron satt i Scootern och iakttog strandlivet, doppade tårna och tog en tupplur.
kusiner stranden

De andra kusinerna avnjöt matsäck på filten i sina handdukar med huva. Jag ser ett problem, Aron har ingen egen. Måste åtgärdas med en resa till södern. Alla andras är skaffade på varmare breddgrader.

snurra på stranden

Viggo och Elin var sina vanor trogna och började med försiktig vattenlek. Efter några snurr vågade de sej på att simma också. Elin hade till slut riktigt svårt att komma upp, så roligt blev det. Jag hoppas vi hinner en sväng till beachen i morgon också. Drömmer om sandgropen, då kanske jag kan ta sommarns första dopp jag också.

4 svar på ”En paus från allt

  1. Vi köpte en likadan eller liknande handduk från Lidl för ca en månad sen då de hade på erbjudande för 9,90€.vet inte om dom har kvar av dom mera….mycket fiffig!!! 🙂

    • Oj, kanske jag ska ta en sväng och kolla om det ännu finns kvar. Betydligt mycket förmånligare än en resa till södern 😉

Kommentarer är stängda.