I sommarvärmen

Vi åkte till tomten hela familjen. J byggde sula med sin pappa, vi andra njöt av vädret. Vi har en fin tomt, annat kan jag inte säga. Lugnt och harmoniskt på något vis.Solen skiner hela dagen då det är solsken. Det verkar inte blåsa värst mycket där heller. Här hemma hos oss passar blåsten alltid in och jag tycker det blåser ofta.

i sandhögen

Ett pang väder från morgon till kväll. Svårt att hänga med att det plötsligt blev så här varmt. Igår grävdes kepsar och sommarhattar från ifjol fram, de passade just och just. Dags att uppdatera med nya för denna sommar.

på tomten

De kom en god bit på vägen med sulan för huset. Ett stort förrådsutrymme har redan tagit form.

sula

Jag passade åter på att knäppa omkring i naturen då Aron sov och Viggo och Elin klättrade i sandhögen. Gillar att fotografera i naturen. Det finns tid att ställa om inställningar och ta en bild till och en bild till igen.

trädstubbe
björkar

Min farbror tittade in. Likaså mamma.

gammal ford

Vi åt ute för första gången denna vår (sommar). Har på känn att det kan bli flera utomhus måltider på tomten denna sommar. Hemma har vi inte ett matbord på terrassen, utan bara en soffagrupp. Således äter vi sällan ute hemma, det är bara lättare att äta inne runt matbordet. Dessutom skötte jag grillandet idag. Det som gjorde det lite speciellt var att det var en hederlig kolgrill. Ingen gas där inte. Jag är förvånad hur lätt det var att grilla, hade trott att de var svårt att grilla på en kolgrill. Lite knepigt då värmen inte går att reglera lika lätt som på en gasgrill. Det var min första grillning av denna sort, om jag minns rätt.

grilla på kol

Fotade med EOS 5D mark III och objektivet 24-105mm.