Hur svårt kan det va’?

Så länge jag ägt min EOS 650D (typ ett år nu) har jag planerat att skaffa två saker. Förutom alla objektiv jag drömmer om att äga. De två prylarna är: ett extra minneskort och ett extra batteri. Tidigare idag hade jag haft nytta av det sistnämnda. Kamerans batteri var på laddning och just precis då uppstod ett enormt behov att fota gitarren i vardagsrums knuten. Ville fånga solen, skuggan och gitarren. Det hjälpte inte annat än att ta till telefonen. Med en hand lyckades jag knäppa ok bilder med mobilen. Aron satt fast i den andra handen just då. Får se hur länge till det tar före jag köper ett till batteri.

gitarr sol

Samtidigt blev jag påmind om hur gärna jag vill kunna spela gitarr. I min utbildning på Arcada lärde vi oss spela något smått. Men då jag inte hade egen gitarr var det inte lätt att upprätthålla de små kunskaperna för att inte tala om att utvecklas. Nu har vi en gitarr hemma, sambons, men spela kan jag inte. Kanske ännu någon vacker dag. För svårt är det egentligen inte. Varken att spela gitarr eller köpa batteri och minneskort.

gitarr