den tunga våffeldagen

En hemma dag till. En tung sådan. Mycket tjat åt höger och vänster. Fokuserar på dagens positiva stunder, de jag vill memorera.

Vi kom oss ut en sväng, gick till butiken och köpte mjölk för kvällens våffelkalas. Vi fick låna våffeljärn av vänner för att grädda våfflor. Jag ville pigga upp dagen med något Viggo missade då han inte var på klubben. De hade våffelfest där idag. Gillar svenskarnas alla dagar som denna våffeldagen. Piggar upp vardagen med små medel. Det kom väl till pass just idag.

Viggo och Elin har haft många fina lekar även idag. Vi har lekt kom hem alla mina barn på barnens begäran. Hur kul som helst. Aron har suttit i tripp trapp newborn setet och hållit mej sällskap i köket. Han har studerad giraffen med allvarlig. Efter kvällsbastun stektes våfflor som vi kalasade med kvarg-grädde och bärmos. Smakade jätte bra och som bonus var härligheten näst intill sockerfritt. Tillsatte lite socker i kvargen, that’s it.

stocke newborn set
våffeldagen