Inte som det ska vara

Vi lekte en stund i lekparken på väg till systern. Farten i rutschkanan var häftig då det var fruset. Sandlådan var platt och fin och lite frusen. Viggo grävde lite och hittade gömda skatter. Eller skatter är väl fel ord. Tre tomma ölburkar hade någon fått för sej att gräva ner där. Som tur var det burkar och inte glasflaskor. Och rätt skönt att de var tomma. Men varför gräva ner sina tomma burkar i en sandlåda? Det finns en skräpkorg i parken, om man inte orkar bära dem med sej.

i parken i sandlådan

2 svar på ”Inte som det ska vara

  1. Nej usch! Där e en skräpkorg några meter ifrån, de kan int vara så svårt att kasta tomma burkarna dit!!!

    • Nää, det sku man ju tycka. Men samtidigt, tur att det var hela burkar och inte söndriga glasflaskor. 🙂

Kommentarer är stängda.