Relationen oförändrad

Elin och Ina-dockan har det som förut. Dockan är det käraste Elin har. Hon hänger med i nästan alla svängar här hemma. Före Elin ska ut och sova lägger hon Ina i dockvagnen. Pussar och kramar henne före vi ska någonstans. Ibland sitter Ina på pottan och ibland får hon mat. Ibland ritar de tillsammans också. Det blir bara lite svårt att rita och klippa med en docka i famnen. Något Elin gärna skulle göra får hon inte, byta blöja och byta kläder på Ina. För Inas händer och fötter är inte det hållbaraste utan kläder ännu heller. Har ni tips på en bra dock-doktor som kunde sy ihop Ina lite grann?

elin och dockan elin och ina

2 svar på ”Relationen oförändrad

  1. Har Ina på sig riktiga 50cm babykläder? Om de är för stora så rekommenderar jag att titta in på t.ex. Name it som har lite av prematurplagg till salu. Bodys, byxor, hattar och pyjamas i stl 44-48 som passar en docks. Sen efter att man användt dem kan man skänka dem till BB 🙂 Leonas Mimi docks är 38cm så alla kläder är stora på henne, min mamma har sytt ihop och tuunat en massa av mina gamla (dock)kläder så hon inte behöver gå naken. Vi har så samma juttun på G som ni…Frågor av 4-åringen och docklek med 2-åringen. Lilla 1-åringen bara hänger med…

    • Joo, det är riktiga babykläder Ina har. Tycker hon blir mysigare så. 🙂 Jag tror att bodyn är en 44 och byxorna 50, ganska passliga eller rentav lite små. Men ska komma ihåg Name it, för Elin har en mindre docka också. Tack för tipset! Prima åldrar dessa barn är i. Jag är bara inte alls redo för alla frågor. För börja förbereda mej med svar på alla möjliga frågor nu bara. Det lär ska behövas. 🙂

Kommentarer är stängda.