Den lilla snowboardaren

På lördagen var vi hemma hos svärföräldrarna. Det hade snöat lite vilket gav oss en chans att åka backe där. Backen som varit ”vår” backe i några vintrar. Saknar dem, men som tur har vi en liknande på egen gård också.

Aron var ivrig att pröva en leksaks snowboard som vi nån vinter köpt på Prisma. En lätt plastig sak som säkert inte är det minsta lik det riktiga, men som ger känslan av att snowboarda. Från högsta toppen blev farten för hård. Som tur fanns det en kortare backe vid vedlidret där han sedan ivrigt åkte ner upprepade gånger.


Elin åkte backe med slalomskidor. Pappan fungerade som hiss. Hon lärde sej att svänga lite grann då farten inte var för hård i den lilla backen. Viggo åkte snowboard på sin fars gamla breda. Vi planerar ännu också på att ta dem alla till Hjortlandet. Bara vintern inte tar slut nu genast.