Dagen som blev solig trots allt

askskur

Ja, förmiddagen såg ut ungefär så där som på bilden. Det regnat och öste ner, turvis. Vi städade hemmet, nu vet ni det. Efter lunch åkte vi till bygget. Då klarnade det plötsligt upp och solen sken som den inte gjort annat.

spackla med sand

Barnen utnyttjade den våta sanden och vattenpölarna till max. De spacklade berget. Hela familjen lever med i faserna på bygget.

spindel

Under vårt klädrums fönster, på utsidan som tur, bor vår närmaste granne. Känd som Spirre Spindel. Jag och barnen fick träffa den för första gången idag. Sambon introducerade oss. Usch.

forradet diy hyllor

Nere i förrådet har det hänt ett och annat. Vi har en fungerande centraldammsugare med apparaten i just förrådet. Förrådet har slutligt golv och tak, då allt har blivit målat. Dörren väntar på att bli satt på plats. Så sent som idag borrade J och hans far fast hyllorna i väggarna.

klattra

Hyllorna som svärfar byggt. Hyllorna som håller barnens vikt då de klättrar. Hyllorna som ska rymma allt vårt tavara vi inte har i användning för stunden (julpynt, säsongskläder etc). Hyllorna som jag tycker är lika fina som resten av huset.