Lunch på Löyly och oavslutade diskussioner

Elins bästis från klubbentiden har flyttat in till stan och vi spenderade dagen med tre fina i Helsingfors.

lekpark helsingfors

Vi började med lekpark vid café Carusel.

loyly laxsoppa

Lunchtid promenerade vi till Löyly. Som jag väntat på att få besöka sommarens inneställe. Jag blev inte besviken. Vacker byggnad och hisnande utsikt. Laxsoppan ska jag inte glömma, den, den var läcker.

loyly view loyly

Barnen lekte ihop och mammorna försökte prata med varandra. Många meningar lämnades på hälft och diskussioner blev avbrutna av toabesök på löpande band. Så där som det ska vara med småbarn. Vi avslutar meningarna en annan dag.

takterrass

Barnen hade gärna använt hela taket som klätterställning. Som tur fanns det glasräcke runt.

helsingfors

Medan de två yngsta sov i vagnarna lekte de tre äldre barnen vid vattenbrynet på en strand där nära Löyly. Sedan blev det glass, mera lekpark och som avslutning lek hemma hos vännerna. Motvilligt gick vi tillbaka till bilen när kvällen närmare sej. Fem smileys av fem möjliga av hela mitt gäng och det betyder lyckad dag i högsta grad.