Bland läckerheter och såpbubblor

Efter Arons vila bytte vi byggekläder till kalaskläder och gick på 2-års kalas, barnen och jag. J blev kvar och målade toalettväggar.

syskon

Före vi gick in passade jag på att fotografera barnen. Fick flera finurliga bilder på dem. Mina underbara spexare. Kritikern i mej inser att jag nästa gång ska ha ännu mera koll på bakgrunden. 45° åt höger hade det bara varit buskar och träd bakom dem. Egentligen kvittar det, jag fick härliga bilder på barnen.

kalasgott

Tillbaka till kalaset. Pia hade fixat något ”smått och gott” att äta. Vilken dukning sedan. Jag gick inte hungrig hem kan jag lugnt medge. Inte barnen heller för den delen.

sapbubblor

Två såpbubble apparater plockades fram och barnen gick crazy på bakgården. Glada skratt och fin turtagning då alla fick pröva maskinerna som blåste ut hudnratals bubblor. Ett lyckat kalas kort och gott när jag till slut fick bara den yngsta från bakgården till tamburen och till bilen.