Ett stugbesök att minnas

skargarden

Redan andra lördagen i rad som vi besöker någons stuga. Idag var det nya kompisar för oss alla andra än J. Han har känt mannen i huset sedan de var kring 1 år. Vi trivdes hela dagen och hade det roligt ihop. Nya bekantskaper kan genast kännas som gamla kompisar.

cafe porkkala

Det blev en båttur till Café Porkkala med 9 personer i en motorbåt. Glassen smakade på cafét.

batutfard

Dagen som började som mulen blev en solig historia. Undertecknad i långbyxor frös åtminstone inte. Elin och flickorna fann varandra och hon var inte alls ivrig på att åka hem från stugan.

under bron

För att komma till cafét åkte vi under en mycket låg bro. Alla i båten fick sitta hukade och vi drog oss fram som Viggo gör på bilden. Vilket äventyr. Förutom båttur blev det vattenlekar, fotboll och sähly under dagens lopp. Och en god sommarlunch på terrassen.

bat flytvast

Där bakom mina killar syns den låga bron. Denna lördag blev igen ett fint sommarminne att spara till hösten och vintern.