Dagens guldkant

En regning och ruskig hemmadag fick en guldkant då hela familjen drog till bygget på eftermiddagen. Att få tillbringa tid tillsammans är inte vardag för oss, ännu. Nu är vi igen ett myrsteg närmare flytt.

mala brador

Aron var mycket viktig med att hjälpa till att bygga. Han brukar skruva och borra med J. Idag fick han vara med och måla brädor vita. Snabbt var de äldre också med. Där i källarens vardagsrum hade vi dagens trevligaste stund tillsammans. Och vilka målare de var, alla tre barnen. Bräda efter bräda blev vita, snabbare än ensam.

bulla

När arbetet var klart blev det en bullastund i övrevåningens vardagsrum. Ni märker säkert att vi fått toalettstolar som tills vidare står mit i vardagsrummet. Toaletten och badrummet kaklas som bäst och sedan får byttorna flytta in.

tapwell lea

Här är vår kökskran, en Tapwell Lea. Om vi är nöjda med vårt val? Joo, materiell lycka i all högsta grad. Ännu är blandaren inte fastspänd eller kopplad, men den står där på slutliga platsen och ser snygg ut.