Roadtrip till Ekenäs

Mitt pass gick ut tidigare i år. Nu var det dags att förnya det. I och med att jag behövde ge fingeravtryck och underskrift bokade jag tid till Ekenäs polisstation där den första lediga tiden fanns av alla närliggande polisstationer. Således blev det en utfärd till Ekenäs. Aldrig fel.

lejonparken

Vi började med lek i Lejonparken. Viggo hade gärna spelat minigolf också, men det får bli till en gång då vi är fler vuxna. Denna gång nöjde vi oss med lekparken. Roligt det med.

glass

Glasspaus vid hamnen. Här funderade jag om borde ha gått upp till Linda och Minou. Det blev inte av då det var vilotider, istället blev det en till sväng till lekparken. En annan gång vill jag se mera av denna vackra sommarstad. Ta en promenad i gamla stan och gå ett varv i stan också.

gasthamn ekenas

Före vi rusade in på polisstationen, för att komma undan ösregnet, hälsade vi på Heidi på motellet. Barnen spexade på bäst de kunde och blev bjudna på ananassaft ur samma flaska med egna sugrör. Helkul om vi frågar dem.

Hemresan blev sedan mindre mysig då det kändes som himlen ramlade ner då vi körde igenom ett åskväder. Aldrig har jag kört i sådant skyfall förut. Alla körde snällt 60 på 51an, hur ofta händer det?